Gezonde maaltijden..

28-09-2015 13:11

Tja….ik ben gezegend met een lichaam wat er super goed voor zorgt dat het gewicht op peil blijft. Zodra er maar eten binnen komt haalt mijn lichaam er alle vetten uit om ergens op te slaan. Mijn lichaam zorgt zo goed voor mij! Het is goed aan het sparen voor slechtere tijden. …

Pfff….ik moet dus altijd opletten. Heb levenslang ha ha ha. Ik ben dus echt bewust bezig met wat ik eet naast de supplementen die ik neem.
Nu weet ik dat er meerdere onder ons zijn met zo’n “gezegend” lichaam….

Daarom deel ik de gerechten die ik vind op internet en die ik zelf probeer. Mmmm lekker! !! Zoals bijvoorbeeld deze….

Koolhydraatarme romige spaghetti van courgette met pesto, gebakken kip en geroosterde tomaatjes

35 minuten
2 personen

image

Ingredienten

2 kleine tot middelgrote courgettes
250 gr cherrytomaatjes
2 kipfilets
paprikapoeder
peper en zout
3 a4 eetlepels griekse yoghurt
1 flinke eetlepel pesto
olie om te bakken

 Materialen

Spirelli

 Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Doe de tomaatjes in een ovenschaal en besprenkel met olie en bestrooi met wat peper en zout. Rooster ze 15 minuutjes in de oven. Bestrooi de kipfilets met paprikapoeder, peper en zout. Verhit wat olie in een pan en bak de kipfilets in ca 15 minuten bruin en gaar.

 Haal ondertussen de courgette door de spirelli. Verhit een beetje olie in een andere pan en bak de courgetti 2 minuutjes. Schep de pesto en yoghurt er door tot een romig mengsel. Serveer de romige pesto courgetti op een bord met de gebakken kip en geroosterde tomaatjes.